Friday, July 16, 2010

Kawen

agak lama gakla aku x mengupdate blog nie..bukan pe..aku xde mse nk update blogg..
byk keje lain nk wat..aku nk tnye korang la kan..korang pnh x p kenduri kawen ex kapel korang cndiri..
aku mggu lepas bru p kenduri ex kapel aku..walaupn aku da clash ngn dye..ktrang still berkwan..
smpila dye kawen..da dye jemput aku p kenduri kawen dye..ye aku p la..
nt bile aku kawen ngn awek aku lakk..aku jemput dye lik..ade pix time aku p kendri tu..
tp ckit je..korang tgk yg da siap edit la erk..wokey..



nie pn aku edit simple2 je..
dah lame gyle xedit pix..rase len mcm lak bile bukak photoshop..
k la..SEMOGA KEKAL HINGGA KE AKHIR HAYAT SITI KHAIRUNNISA & FIRDAUS.

12 comments:

  1. waa, p knduri kawen ex..hehe.. tak penah p sbb ex tak kawin lagikk. hehe :P

    ReplyDelete
  2. erk..x penah lalui lagi situasi ni..btw, chantex pics kamo :)

    ReplyDelete
  3. wau..bgus nye..klu sy...xkn ku dtg majlis kawen muu,,hahahh

    ReplyDelete
  4. nice pix...2nd pic tu lawa editing :)

    ReplyDelete
  5. wah respect anda. bukan sng nk pegi kenduri ex.. huhu~

    ReplyDelete
  6. wah..sy pown pergi kan abg topex..haha.

    ReplyDelete
  7. wah..bgsnye.. kalau saye xtau la ckup tabah ke x nk g.. tapi kalau lame dah ok kot.. hehe

    ReplyDelete
  8. Wah..pegi kenduri kawen ex...
    Sungguh tabah ^_^

    ReplyDelete